| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
alanko
|
Wysłany: Nie Sty 03, 2010 19:09 pm Temat postu: 23 FSM |
|
|
|
Witajcie Z dużym wyprzedzeniem, ale chciałabym się dowiedzieć coś o FSM, ale w kwestii animatorstwa.
Przeczytałam formularz z 2009 roku i maturę mam(aktualnie studiuję 2 rok), doświadczenie w animowaniu grup w parafii i na rekolekcjach wakacyjnych także, uczęszczałam na rekolekcje franciszkańskie. Na FSM jeździłam kilka razy jednak nigdy nie byłam na całości.
Chciałabym zapytać jakie jeszcze warunki należy spełnić, czy potrzebne jest jakieś zaświadczenie, że posiada się doświadczenie animatorskie lub coś w tym stylu?
I pytanie jeszcze jedno, czy osoba, która nigdy nie była na FSM, ale jest animatorem RAM lat 8 i ma bliskie i aktywne (4-letnie) spotkanie z Franciszkanami może również posługiwać jako animator na FSM?
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
|
Fredka

|
Wysłany: Sob Sty 30, 2010 22:21 pm Temat postu: |
|
|
|
W tamtym roku wystarczyło wysłać formularz i czekać na odpowiedź o. Bartosza. Ja na FSM-ie byłam już kilka razy ale 22 spotkanie było moim debiutem animatorskim i było super.
Pozdro w Panu  _________________ Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz.One przyjdą same. |
|
| Powrót do góry |
|
|
darusia
|
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 18:47 pm Temat postu: |
|
|
|
Uwaga! uwaga! Do 23 FSM-u zostało 108 dni! Myślę, że odlicznie można już zacząć Pozdrawiam  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Julka
|
Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 16:16 pm Temat postu: |
|
|
|
96:))))) _________________ "Chwalcie Pana, bo dobry jest" |
|