| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Ritka
|
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 19:04 pm Temat postu: pobieralnia 22 FSM |
|
|
|
Czy w planach jest umieszczenie jakichś plików w pobieralni? chodzi mi głównie o mp3 z pieśniami?? _________________ Ziemia jest warsztatem niebios...  |
|
| Powrót do góry |
|
|
wrocek
|
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 10:58 am Temat postu: |
|
|
|
Pokój i Dobro!
Dołączam się do pytania Ritki. Chciałbym się zapytać, czy było by możliwe umieszczenie w owych plikach piosenki zespołu Fioretti - Izrael w wersji granej na FSMie. Jest bardzo poszukiwana!
Pozdrawiam w Panu, Pax! _________________ Pokój i Dobro! |
|
| Powrót do góry |
|
|
karolina87f

|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 9:30 am Temat postu: |
|
|
|
i ja się dołączam  
szczególnie proszę o pieśń
"Błogosławię Cię"
na tej pieśni nie tylko ja płakałam...
szczególnie w ostatni dzień...
mam tu dla was tę pieśń w wykonaniu pana Adama Rymarza - znamy tego Pana prawda??? i lubimy... (to z Wołczyna)
http://www.youtube.com/watch?v=TNfbzAK8njM&feature=channel
z pozdrowieniami, Pokój i dobro!!! _________________ "...Nie uciekaj w pustkę serca,
otwórz bramy czeka Ktoś...
(...)..On Cię woła szumem wiatru..." |
|
| Powrót do góry |
|
|
Matitiahu

|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 17:15 pm Temat postu: |
|
|
|
Oj, przydałyby się pliki w pobieralni... Na stronie Golgoty Młodych, spotkania młodzieży z końca sierpnia, już są do ściągnięcia konferencje, a dopiero się tam skończyło. Dołączam się do prośby poprzedników, ja z kolei chętnie usłyszałbym raz jeszcze akatyst. _________________ Przepasawszy więc biodra wiarą i pełnieniem dobrych uczynków, podążajmy ścieżkami Pana za przewodem Ewangelii, abyśmy zasłużyli na oglądanie Tego, który nas wezwał do swego Królestwa.
(Reguła św. Benedykta) |
|
| Powrót do góry |
|
|
owieczka
|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 16:25 pm Temat postu: |
|
|
|
oj tak przydały by się pliki...
bo program widzę że ciekawy był  _________________ "Ja Wiem, Życie, Życie Walką Jest…Więc wstań i zawsze o nie walcz !! "
pozdrawiam serdecznie  |
|
| Powrót do góry |
|
|
|
|